Komet Endo Tour 2021

Vraagt ​​u zich wel eens af welke endodontische instrumenten het veiligst en meest efficiënt zijn? Heeft u uitdagingen met irrigatieoplossingen? Wat kunnen de meer dan 20 jaar beproefde vijlsystemen van Komet voor u betekenen? 

Ontdek en test de nieuwste innovaties in het endodontische assortiment van Komet. Schrijf je online in voor de workshop bij jou in de buurt! Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail ter bevestiging met aanvullende informatie over de workshop.
endopilot2-1

Tijdens de workshop

Schrijf u gratis in voor deze evidence-based hands-on cursus en u gaat:

  • meer te weten komen over geavanceerde roterende en reciprocerende instrumentatie met nieuwe, flexibele veilige vijlen
  • nieuwe technieken ontdekken voor obturatie

Tijdens het evenement krijgt u ook de kans om de nieuwe EndoPilot van Komet uit te proberen. Deze meest state of the art endodontische motor met koppel- en snelheidsregeling en een apexlocator om de realtime vijlpositie tijdens de behandeling te bepalen, en de nieuwste veiligheidsystemen om vijlbreuk te voorkomen . Verder kunt u kennis maken met de nieuwe endolijn van Komet: de Procodile, een vijl van de volgende generatie en alternatieve snijmodaliteit.

Over de locaties

Inmiddels zijn de eerste twee locaties voor onze tour bekend: het Technisch Medisch Centrum in Enschede en Audi Centrum Rotterdam. Het Technisch Medisch Centrum in Enschede is een toonaangevende innovatiehub die impact heeft op de gezondheidszorg door uitstekende onderzoeks-, innovatie- en onderwijsprogramma's. Het TechMed Centre is uitgerust met de modernste infrastructuur, variërend van onderzoekslaboratoria, preklinische proeftuinen en gesimuleerde zorgomgevingen met echte medische apparatuur. Voorafgaand aan de workshop zal er dan ook een rondleiding door het TechnischMedisch Centrum verzorgd worden. Voor een kijkje binnen bij Audi Centrum Rotterdam kunt u onze teaser video bekijken, bovenaan deze pagina. Wij zijn trots dat wij onze workshops op deze toffe locaties kunnen en mogen verzorgen!

Let op! Het is momenteel niet meer mogelijk om u aan te melden voor de locatie Enschede. Voor de workshops in Rotterdam zijn er nog plekken beschikbaar op zaterdag 9 oktober en 6 november. De workshops starten om 10.00 uur 's ochtends. 

techmed
OSD_SOCIALS_einde_met_website

Vragen? Neem contact met ons op!

Samen met Matrix Dental, ServiceDental, OrangeDental en Pastelli vormen wij uw nieuwe dentale combinatie. Met meer dan 25 medewerkers en 3 vestigingen in 2 landen (Nederland & Duitsland) hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in de tandheelkunde. Als allround tandheelkundige groothandel focussen wij ons op kwaliteit en innovatie en zijn wij een betrokken partner.

Vragen over de Komet Endo Tour of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem gerust contact met ons op!